۱۳۹۷ جمعه ۱ تير
English
صفحه اصلی
1396/11/28 نشست خبري  كه با اصحاب رسانه پيرامون جشنواره ملي نان سالم با پخت و عرضه 55 نوع نان در بشرويه
نشست خبري كه با اصحاب رسانه پيرامون جشنواره ملي نان سالم با پخت و عرضه 55 نوع نان در بشرويه

عليرضا زمان زاده در نشست خبري با اصحاب رسانه در محل دفتر فرماندار برگزار شد باتقدير از حضور بي نظير مردم مومن و ولايتمدار شهرستان بشرويه در يوم الله 22 بهمن و انعكاس خوب اين مراسم توسط رسانه ها خاطر نشان كرد: مردم غيور و انقلابي شهرستان بشرويه امسال با حضور بي مثال خود در راهپيمايي 22 بهمن ،برگ زرين ديگري بر افتخارات انقلابي اين شهر زدند و اصحاب رسانه نيز با پوشش بسيار خوب اين مراسم بزرگ، كمك شاياني در انتشار اين رخداد عظيم و حماسي داشتند.

 فرماندار بشرويه با اشاره به برگزاري جشنواره بزرگ نان سالم در بشرويه گفت: جشنواره نان سالم همزمان با همايش ملي توسعه و رونق صنعت شتر داري در شهرستان بشرويه به صورت ملي برگزار در 5 اسفند ماه به مدت 3 روز برگزار خواهد شد.

وي افزود: هدف از برگزاري اين جشنواره معرفي توانمندي هاي شهرستان در حوزه توليد نان سالم و انواع نان به صورت ملي است و همچنين ترويج استفاده بهينه و بدور از اسراف نان است.

زمان زاده تصريح كرد: پخت نان سالم و محلي،عرضه مستقيم نان با كيفيت بالا به شركت كنندگان ملي در همايش ،برند سازي شهرستان بشرويه به عنوان شهرستان پيشرو  در راستاي تعدد بالاي انواع نان در سطح كشور از ديگر اهداف اين جشنواره مي باشد.

فرماندار بشرويه از پخت و عرضه 55 نوع نان شهرستان بشرويه در جشنواره نان سالم خبر دادو  گفت: شهرستان بشرويه با قدمت بسيار بالايي كه دارد در زمينه پخت نان در قديم الايام داراي پيشينه پرباري است كه قريب به 70 نوع نان در اين شهرستان پخت مي شده و تا الان توانسته ايم 55 نوع آن را شناسايي كنيم كه در جشنواره عرضه خواهد شد.

وي در ادامه با تاكيد بر فرهنگ سازي مصرف صحيح نان و جلوگيري از اسراف گفت: براي پخت نان ، تعداد 16 خبازي در شهربشرويه ، 2 خبازي در ارسك و 2 خبازي ديگر در روستاها مشغول كار هستند و كيفيت نان بشرويه به مراتب از ساير شهرستان ها بيشتر است ولي با اين حال حدود 10 درصد اسراف در نان مي شود كه بايد با فرهنگ سازي مناسب و افزايش كيفيت بيشتر جلوي اين اسراف گرفته شود.

زمان زاده افزود: حدود 2600 تن آرد براي پخت نان در بشرويه توزيع مي شود كه با وجود 10 درصد دورريز نان ، قريب به 340 تن آرد اسراف ميشود كه براي توليد اين آرد، كشاورزان زيادي هزينه مي كنند، زحمت هاي فراواني كشيده مي شود تا گندم به آرد تبديل شده و به دست مصرف كننده برسد.

فرماندار بشرويه در ادامه با اشاره به اينكه آرد تهيه شده در آسياب هاي قديمي بويژه در بشرويه از كيفيت بسيار بالايي برخوردار است بيان كرد: در گذشته كه گندم ها توسط آسياب هاي بشرويه آرد مي شد، آرد حاصله ، داراي كيفيت بسيار بالا و مرغوبي بود كه در همين راستا يكي از 5 آسياب قديمي بشرويه ، در گردونه كار قرار گرفته است.

وي افزود: يكي ديگر از آسياب ها نيز قرار است به همت يكي از نانوايان بشرويه احيا شود تا نان هاي طبخ شده با بالاترين كيفيت عرضه گردد .

زمان زاده در ادامه با تاكيد بر ثبت ملي كردن نان " قينيچه " شهرستان بشرويه گفت: شهرستان بشرويه در پخت نان به تعداد قريب به 70 نوع نان، در كشور پيشرو است و درصدد هستيم تا نان محلي " قينيچه " بشرويه را در آثار ملي به ثبت برسانيم .

فرماندار بشرويه افزود: جشنواره نان مي تواند فرصت بسيار خوبي براي معرفي بشرويه در حوزه پخت نان سالم باشد و  قريب به 12 غرفه در ورودي هتل كيان براي عرضه و پخت نان در نظر گرفته شده است.

 
 
 
 
تعداد بازدید: 36
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به استانداری خراسان جنوبی میباشد.
Powered by DorsaPortal